Skip to main content

En af de ting vi længes efter er guddommeligt lederskab. Igennem vores liv har vi oplevet mange forskellige typer af lederskab, og nogle har været bedre end andre.

I forbindelse med et seminar for forretningsfolk i Amsterdam, til en Awakening Europe samling, havde Frank fornøjelsen af at møde Hugh Marquis.

Hugh er en meget succesrig forretningsmand fra Melbourne, Australien. Han er involveret i mange forskellige projekter rundt omkring i verdenen, og sidder bl.a. også i bestyrelsen for Iris Ministries (Heidi Baker’s tjeneste), er ansvarlig for Awakening Europe Business, og har været involveret i Bethel i Redding i USA.

Hugh er super skarp på kommunikation, og er også en del af Transformational Leadership, som er et træningsprogram som fokuserer på at forbedre vores kommunikation og vise vejen til Guddommeligt lederskab som påvirker vores liv i alle retninger.

Skarp træning

Vi har selv gennemgået et 6 ugers træningsprogram (1 x eftermiddag ugen) med Hugh, og det har hjulpet os med mange forskellige ting, som før kunne være svært at løse og give udtryk for,  som vi nu har fået værktøjer til at håndtere. F.eks. sådan en helt grundlæggende ting som: “Hvordan og hvorfor siger man undskyld?”, og en helt håndgribelig metode for hvordan man gør det.

Kevin & Maria Porter benytter også Hugh Marquis som deres mentor for privatlivet, og deres forretning, og det har været meget udbytterigt for både dem og os.

Dette super partnerskab med en fantastisk kapacitet fra Australien, ønsker vi at dele med jer, fordi det kan hjælpe os med vores ægteskaber, familier, kaldelse og vores forretninger.

Invitation

Derfor vil vi gerne invitere jer til at bruge 1 dag sammen med os, og med Hugh i november måned. Vi har udvalgt en begrænset gruppe af ægtefolk, til at deltage en denne træning, og derfor har vi brug for en tilbagemelding fra jer – HURTIGST MULIGT!

Vi mødes kl. 9 om morgenen på Trigevej 9, 8382 Hinnerup
– en lørdag eller søndag i november måned, og Hugh deltager virtuelt.

Her vil vi modtage en komprimeret version af Transformational Leadership, som vil være taget for ægtepar og afslutte dagen med at spise aftensmad sammen.

Giv din tilbagemelding her

Pris

Der er pt. ikke planlagt en speciel pris for arrangementet, men vi regner med at samle penge sammen til Hugh, så vi kan velsigne ham for hans investering ind i vores liv. Vi ønsker ikke at penge skal være en hindring for at I kan deltage.

Ser frem til at være sammen med jer.

God bless,
Frank & Mirjam Lauridsen

Hugh er forfatter til denne spændende bog omkring forretning og lederskab

Close Menu

Adresse:

YWAM Campaigns
Trigevej 9
8382 Hinnerup

T: +45 60 89 13 90
E: info@ywamcampaigns.eu