Skip to main content
0

Giv dit barn fra 3. klasse en uforglemmelig efterårsferie med sjovt fællesskab, åndeligt frirum og masser af nye venner for livet.

Tænd for lyden, afspil videoen og tilmeld dit barn

Hvorfor KKI efterårslejr?

  • Du vil gerne give dit barn en uforglemmelig efterårsferie, med en masse fede aktiviteter og samvær med nye venner (i stedet for at de sidder limet til skærmen)
  • Du skal arbejde i efterårsferien og vil gerne give dit barn nogle gode oplevelser i trygge rammer. (og undgå at børnene tømmer slikskabet)
  • Du vil gerne hjælpe dit barn til at finde sin identitet i Gud (og ikke i denne verden)
  • Du vil gerne have at dit barn får skabt nye kristne venskaber (og bryde med dårlig indflydelse)
  • Du vil gerne give dit barn gode mentorforhold, der fortsætter efter KKI (nogle gange har man bare brug for at snakke med en voksen, som IKKE er mor og far)
  • Og meget meget mere!

Hør andres historier...

"Hvordan Gud rørte mig..."

"Og jeg griner virkelig meget..."

"Jeg kunne ikke sove..."

"Så kom Helligånden bare..."

"Gud talte til mig..."

"Mangler du åndelig nærvær..."

Vores aldersfordeling

TLT+ er 8-9. klasse. De skal igen i år have deres egen cafe og prøve kræfter med nye og spændende opgaver. De får lederskabstræning og mulighed for at sætte deres helt eget præg på lejren. I år er det vigtigt at alle TLT+ tager varmt udetøj og vandtætte og varme sko/støvler med. Vi har nemlig noget sjovt til jer!

TLT er 6-7. klasse. Deres program har også forandret sig. De har nye ting de også kan gå og glæde sig til. Vi har planlagt massere af råhygge.

BT er 3-5. klasse. De skal lege i vores lækre store hal og lære fede ting sammen om Gud.

OBS: Hvis du er en deltager på under 12 år,  er det vigtig, du har en med som du kender som er over 12 år. Således sikre vi at alle føler sig trygge under lejeren.

KKI er en gren af YWAM, med fokus på børn og unge, vi holder et brag af en efterårslejr. Der er spændende workshops og undervisning – og helt igennem vildt fede ledere…

KKI ønsker at nå teenagere og unge med et relevant evangelium, som er spændende, og fuld af Guds kraft og som tør give dem plads til at de kan “Smage og se at Gud er god” (Salme 34:9)

Vores program forløber med formiddagsundervisning og workshop om eftermiddagen og fede aftenarrangementer. Torsdag tager vi ud i byen og fortæller om vores uge, optræder, viser hvad vi har lavet i løbet af ugen, laver lidt larm i gaden og vidner om verdens bedste far.

Temaet i år for KKI er: “Supernatural Love”, som taler meget om det overnaturlige der ligger i Guds skaberværk, og hvordan Han også har skabt os til en overnaturlig livsstil.

På lejren vil vi fokusere vores undervisning på at forstå hvem Gud er, og der igennem forstå hvem vi er.

FAQ

Leder: kr. 500
Deltager: kr. 1000
Familiepris (max): kr. 3000

(OBS: Ingen tilbagebetaling hvis man melder fra 14 dage inden lejren.)

Workshops:

OL: (Fodbold, Rugby og andet sport)
Vi skal spille fodbold, træne spændende øvelser og lære nye tricks. Derudover vil der være plads til at udforske forskellige sportsgrene igennem ugen.

ZEAL: (Undervisning og bøn)
For jer der gerne vil gå dybere med Gud. Det bliver en forsættelse på vores Zeal lejr, med fokus på det Guddommelig og overnaturlige.

PINTEREST:
Next level hygge, sjov og fed undervisning og masser af fede sjove krea ideer.

RABALDERSTRÆDET:
Einstein sagde engang, at den dag du stopper med at lære, er den dag du stopper med at leve. Vi siger at den dag du holder op med at ha det sjov, bliver det super kedeligt! Det vil vi i denne workshop sørger for ikke sker lige foreløbigt! Så kom hvis du ikke gider side stille, men stadig gerne vil lære noget fedt.

BAGEDYSTEN (bake it, til you make it): (Vild og spændene mad kreativitet)
Vi skal igennem en spændene uge med hjemmelavet mad som vi selvfølgelig skal spise – mums. Så skal vi lave snacks til alle de mennesker vi møder i Odder, når vi skal på fremstød.

SHOWTIME: (Drama)
Vi skal danse og lave drama, det bliver udfordrende og spændene med det fedeste musik, dans og drama hele uge. Og så skal vi optræde nede i byen!

SCHOOL OF ROCK: (Band sang og instrument)
Vi skal have et band som rigtigt hitter, der bare kan det der pjat. Så kom med varme stemmer, højt humør og din instrumentelle skils. Medbring gerne egne instrumenter.

Lejren starter d. 13. oktober kl. 16 og slutter d. 18 kl. 15.
For ledere starter lejren d. 11. oktober kl. 19, og slutter d.18 kl. 20

Rudehøj Efterskole
Rude Havvej 11
8300 Odder

Et typisk skema for lejren ser sådan ud: 

Har du nogen spørgsmål så skriv til Mirjam Lauridsen