Skip to main content

Det er vores store bøn og længsel at vi I Danmark må finde ind til et sted hvor forretningslivet hænger direkte sammen med at velsigne vores land.

Som forretningsfolk er vi kaldet til at administrere vores talent, så det bliver mangfoldiggjort. Men faktisk er vi ikke kun kaldet til at bygge vores egne forretninger, men til at leve på en sådan vis, at vores forretninger velsigner samfundet omkring os.

Tit laver vi forretning med fokus på: “Hvad kan jeg selv få ud af det”, men det er absolut langtfra sådan at Jesus ønsker vi skal drive forretning. Hvis Jesus var i Danmark i dag, så ville han drive forretning på en måde hvorpå hele landet ville blive velsignet. Det ville handle mere om andre, end Ham selv – kan vi være enige om det?

Vi ønsker som kristne forretningsfolk i Danmark, at stå sammen som kristne forretningsfolk til at finde endnu mere ind til kernen af hvad Gud ønsker i vores land. Derfor vil vi tage initiativer til at invitere Helligånden ind i forretningslivet i Danmark, og gøre hvad vi kan for at danskerne igen skal komme til at kende Jesus som deres allerbedste ven.

“A man who has allowed God to crack open his heart,

speak into areas of brokenness, and cast vision

not only into his business but also his identity.

Take these lessons and run with them. They are brilliant,

generous, and designed for reformation.”

Bill Johnson, Bethel Church, Redding, CA

Vores første initiativ bliver d. 9-10. oktober 2020, hvor vi har inviteret en herlig forretningsmand fra Melbourne, Australien – til Danmark. Det er Hugh Marquis, som udover at være forfatter til bogen: “Take your framework and stick it up your pipeline”, også er en meget succesrig forretningsmand.

Han har opbygget internationale forretninger i de sidste 32 år, sammen med hans hustru, Jane Marquis. Han har igennem de seneste år rejst til mere end 100 nationer, hvor han har arbejdet med forretninger, og løsninger til at stoppe menneskehandel, fattigdom og sult. Han har arbejdet meget med måder hvorpå man kan forvandle samfund som har rod i grådighed, frygt og korruption, til istedet at blive steder som er motiveret af omsorg, dele med andre, og velstand.

Close Menu

Adresse:

YWAM Campaigns
Trigevej 9
8382 Hinnerup

T: +45 60 89 13 90
E: info@ywamcampaigns.eu