Skip to main content
0

Hvilke workshops er der?

Workshops:

OL: (Fodbold, Rugby og andet sport)
Vi skal spille fodbold, træne spændende øvelser og lære nye tricks. Derudover vil der være plads til at udforske forskellige sportsgrene igennem ugen.

ZEAL: (Undervisning og bøn)
For jer der gerne vil gå dybere med Gud. Det bliver en forsættelse på vores Zeal lejr, med fokus på det Guddommelig og overnaturlige.

PINTEREST:
Next level hygge, sjov og fed undervisning og masser af fede sjove krea ideer.

RABALDERSTRÆDET:
Einstein sagde engang, at den dag du stopper med at lære, er den dag du stopper med at leve. Vi siger at den dag du holder op med at ha det sjov, bliver det super kedeligt! Det vil vi i denne workshop sørger for ikke sker lige foreløbigt! Så kom hvis du ikke gider side stille, men stadig gerne vil lære noget fedt.

BAGEDYSTEN (bake it, til you make it): (Vild og spændene mad kreativitet)
Vi skal igennem en spændene uge med hjemmelavet mad som vi selvfølgelig skal spise – mums. Så skal vi lave snacks til alle de mennesker vi møder i Odder, når vi skal på fremstød.

SHOWTIME: (Drama)
Vi skal danse og lave drama, det bliver udfordrende og spændene med det fedeste musik, dans og drama hele uge. Og så skal vi optræde nede i byen!

SCHOOL OF ROCK: (Band sang og instrument)
Vi skal have et band som rigtigt hitter, der bare kan det der pjat. Så kom med varme stemmer, højt humør og din instrumentelle skils. Medbring gerne egne instrumenter.